top of page

Szolgáltatások

Stand terület foglalás

A külföldi vásárközponttal való kapcsolattartás, egyeztetés a megjelenés mikéntjéről. Jelentkezési lap kitöltése, kötelező regisztrációs tevékenységek elvégzése. A szükséges információk begyűjtése. A rendezvénnyel kapcsolatos esetleges változások nyomon követése.

Szállásfoglalás

A kiállító cég képviselőjének/képviselőinek a rendezvény megvalósulásának városába történő eljuttatása (lehetőség szerint közvetlen járat biztosítása Budapest és a célváros között), valamint a kiállítási központ közelében található szálláshely biztosítása (személyenként külön szobákban) 2 fő részére. A kiutazás a repülőjáratok közül aktuálisan legkedvezőbb járatának költségeit tekintettük, 3 hétre előre történő foglalás esetén. A szállás kiválasztásánál feltétel: komfortfokozat legalább 3-4 csillag, ár tartalmazza a reggelit; várható költségek megállapítása: a vásárok idején jellemző áremelkedések figyelembevételével, költséghatékony elhelyezéssel.

Standépítés

Egyedi stand építését tervezünk a megrendelő cégprofiljának és igényeinek megfelelően, a területkiosztás figyelembevételével. A standról számítógépes látványtervet készítenek tervezőink, amit a végleges forma eléréséig folyamatosan tökéletesítenek a kiállító visszajelzései alapján. A stand grafikázott határoló falelemekkel kerül kialakításra, zárható raktárral, a nyitott oldalakon jól látható cégnévvel és céglogóval, valamint befüggesztett grafikai elemekkel, a láthatóság növelése érdekében. A kiállított termékekkel összhangban a standon tárgyalóasztalt és székeket helyezünk el az érdeklődők és tárgyalópartnerek fogadására, a megbeszéléseknek nyugodt környezetet biztosítva. Igény esetén hűtővitrint és kóstoló pultot biztosítunk a kiállító számára. A stand világosságát a falelemekre rögzített spotlámpák biztosítják , amihez a megfelelő mértékű áramfogyasztás előzetesen megrendelésre kerül, valamint a standon dugaljakat is kivezetnek az építők a használati eszközök (laptop- és telefontöltés) számára. 

Tolmácsolás

A rendezvény teljes időtartama alatt magyar-releváns idegen nyelvű tolmács biztosítása, aki a termékek bemutatásában, tárgyalások lefolytatásában a kiállító cég segítségére van. 

Szállítmányozás

A rendezvényen bemutatni kívánt termékek a kiállító gyűjtőraktárából történő helyszínre szállítása, a kiállítási standon történő kirakodása. A rendezvény zárása után a termékek elcsomagolása, dobozolása, bepakolása és gyűjtőraktárba történő visszaszállítása. 

Grafikai tervezés

A cég arculati elemeinek korszerűsítése arculati irányvonal meghatározásával, az egyes kiállításokon felhasználható felületek grafikai tervezésével és gyártási előkészítésével.

bottom of page